Projekt

Projekt (Swedish)

Vilket underbart läge

Storholmen i Stockholms skärgård. Det krävdes båt med kran för att få växthuset på plats. Ser ut att användas mest som uterum. Måtten är ca 410 x 529 cm

Vårt demoväxthus där vi fått med våra 3 standardbredder.

Dessa är 250 cm , 329 cm samt 410 cm breda. men en del som uterum, en annan som växthus eller orangeri. Inte trodde vi att detta skulle sälja , men det kom faktiskt in beställningar. Detta växthus finns mellan Alvesta och Vislanda.

Vad saknas i detta härliga växthus som blev ett uterum?

Kunden hade en önskan som var speciell och vi lyckades uppfylla detta. En lokal murade efter ritningar från oss.

Tillbaka till Småland

närmare bestämt Alvesta. Kunden har valt att måla sitt växthus själv med strålande resultat. Vi försåg kunden med samtliga mått för murningen, Vilket gjorde att monteringen gick väldigt bra.

Här har vi ett litet orangeri placerat nära Södertälje.

Liksom samtliga växthus från oss med 4 mm säkerhetsglas i både tak och väggar. Detta växthus klarar reglerna för friggebodar.

Det klassiska växthuset

Men skulle mer kalla det för uterum. Romantiken i detta, en plats för två. Den vita duken, kanske en flaska vin. Blommorna runtom som inramar detta. Kunden målade själv, så det passade in med boningshuset.

Ni skulle veta hur underbart detta växthus står.

Strax utanför Ljungby, en stenkast från ån Lagan. Kunden har själv klätt muren med samma brädor som intilliggande byggnad. Bröstning 60 cm. och växthus på 17,5 kvadrat.

Ett väldigt litet pulpetväxthus.

Helt skräddarsytt för kundens önskemål. Ok, detta är som sagt väldigt litet. Men hur stort önskar du dig ? Det kanske ska vara ett riktigt stort som ni kan använda som poolhus.

Ett stilrent orangeri i mitten av Skåne.

Detta växthus är förhöjt 11 cm samt har måtten 410x 679. Det valdes 6 st takluckor för god ventilation. Kunden har själv monterat med ett klart godkänt resultat.