Köpa Växthus Borås

Välkommen till Holmbergs Träväxthus, vi hjälper dig med allt inom byggen och planering av växthus i träutförande. Du kanske önskar en plats att odla på över vintern eller önskar ett uterum med en lyxig känsla? Kontakta oss, så berättar vi mer! 

Köpa Växthus Borås - Ett lyxigt och hållbart design

Vi tillverkar och säljer olika växthus i flera utseenden, utföranden och storlekar. Söker du efter ett mindre växthus på ca 10kvm eller vill du ha något ännu större som dessutom fungerar som uterum och är väl anpassad enligt dina behov och önskemål? Vänd dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy ditt optimala växthus, i annat fall kan du vända till oss för att klara upp funderingar kring ett växthus eller för att helt enkelt få mer information.

Vi levererar träväxthus över hela Sverige och vårt mål är alltid att du som kund blir nöjd med det vi tillverkar åt dig. Med vår erfarenhet och kompetens kan du alltid förvänta dig Träväxthus av högsta kvalité! Med Holmbergs Träväxthus är du i trygga händer! 

Vill du veta mer om våra växthus? Besök vår ”Vanliga frågor” sida!

Hos oss sätter din fantasi gränserna för hur växthuset kan komma att se ut, vi är specialister på träväxthus och därför garanterar fantastiska resultat oavsett omfattning på arbetet!

Utförandet i Trä gör att växthuset får en fantastiskt utseende men också oändliga möjligheter för att göra träväxthuset personligt

Våra Träväxthus är av största kvalité, du kan förvänta dig lång hållbarhet och ett träväxthus som verkligen håller emot svensk väder och kyla!

Köpa Växthus Borås - Vi bygger utifrån dina önskemål

Köpa Växthus Borås - Smidigt och problemfritt, vi bygger växthuset åt dig!

Önskar du ett mindre träväxthus på 10 kvm, eller är du ute efter något mycket större? Du kanske vill ha ett växthus anpassat efter dina egna önskemål och helt utifrån måtten du bestämt? Vi har ett flertal olika träväxthus som passar för de flesta ändamålen. Kontakta oss för att se vad vi har att erbjuda.

Oavsett omfattning på ditt arbete och önskemål, så är vi på Holmbergs Träväxthus glada att hjälpa dig! 

Hållbara växthus för svenskt väder!

Närmare 10 års erfarenhet av att bygga växthus. Hos oss är du alltid i trygga händer!